CPU AMD AM4 Ryzen 5 Box

13,499.00 ден

Категорија:

Опис

CPU AMD AM4 Ryzen 5 Box

  • 3600X 3
  • 8 GHz MAX Boost 4
  • 4GHz 6xCore 32MB 95W with Wraith Spire Cooler 7nm
  • 100-100000022BOX
Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0