CPU AMD AM4 Ryzen 7 Box

19,999.00 ден

Категорија:

Опис

CPU AMD AM4 Ryzen 7 Box

  • 3700X 3
  • 6 GHz MAX Boost 4
  • 4GHz 8xCore 32MB 65W with Wraith Prism cooler 7nm
  • 100-100000071BOX
Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0