CPU AMD AM4 Ryzen 9 Box

28,999.00 ден

Категорија:

Опис

CPU AMD AM4 Ryzen 9 Box

  • 3900X
  • 3
  • 8GHz
  • MAX Boost 4
  • 6GHz
  • 12xCore – 24 thread
  • 64MB Cache
  • 105W with Wraith Prism RGB cooler
  • 7nm
  • 100-100000023BOX
Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0