HDD 3.5″ 2TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 128MB Cache 5400RPM

5,390.00 ден

HDD 3.5″ 2TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 128MB Cache 5400RPM

Опис

HDD 3.5″ 2TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 128MB Cache 5400RPM

Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0