HDD 3.5″ 4TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 CMR 128MB WD40EFZX

7,390.00 ден

HDD 3.5″ 4TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 CMR 128MB WD40EFZX

Опис

HDD 3.5″ 4TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 CMR 128MB WD40EFZX

Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0