HDD 3.5″ 6TB Seagate IronWolf NAS SATA3 5400RPM 256MB

14,990.00 ден

HDD 3.5″ 6TB Seagate IronWolf NAS SATA3 5400RPM 256MB

Опис

HDD 3.5″ 6TB Seagate IronWolf NAS SATA3 5400RPM 256MB

Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0