HDD 3.5″ 6TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 CMR 128MB WD60EFZX

12,990.00 ден

HDD 3.5″ 6TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 CMR 128MB WD60EFZX

Опис

HDD 3.5″ 6TB Western Digital Red Plus NAS SATA3 CMR 128MB WD60EFZX

Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0