HDD 8TB WesternDigital

23,790.00 ден

HDD 8TB WesternDigital, I.P. rpm, 64MB Cache SATA-3, 6.0Gb/s, NA

Опис

HDD 8TB WesternDigital
 I.P. rpm
 64MB Cache SATA-3
 6.0Gb/s
 NAS Red
 WD80EFAX

Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0