M2 WD Blue™ SN550 NVMe™ SSD

7,900.00 ден

WD Blue™ SN550 NVMe™ SSD

from Western Digital

Опис

WD Blue™ SN550 NVMe™ SSD
from Western Digital

Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0