PSU 700W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE

720.00 ден

PSU 700W Matrix

Категорија:

Опис

20+4pin power connector for ATX/BTX motherboards
2x Molex power connector
4P power connector
2x Sata power connector
8cm Fan power connector

Power cable

Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0