PSU 800W Matrix 20+4pin, 2xSATA, 6P+2P, 12cm Fan, CE

1,340.00 ден

800W Matrix

Категорија:

Опис

20+4 pin power connector for ATX/BTX motherboards
2xSATA power connector
2x Molex power connector
4P+4P power connector
6P+2P power connector
12cm Fan

Power cable included

Потрошувачка Кошничка
Нема производи во кошничката!
Продолжи со купување
0