ИТС Технолоџи ДООЕЛ е регистрирана во 2014 г. Во Скопје. Нејзина основна дејност е продажба и сервис на ИТ технологија, како и продажба и монтажа на безбедносни системи (камери и аларми).

Целта на нашата фирма е да понудиме безбедност и услуги на нашите клиенти во согласност со нивните желби и побарувања.

Секогаш сме во чекор со најновите технологии кои се нудат како кај нас, така и во развиените земји во Светот.

Продажба и сервис на:

  • компјутери
  • компјутерски делови
  • мрежни решенија
  • камери
  • алармни уреди
  • сервис
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0