Intel i7-9700K 3.6 GHz up to 4.9 GHz

24,999.00 ден

Категории: ,

Опис

Intel i7-9700K 3.6 GHz up to 4.9 GHz

  • No Fan Box
  • Core Name: Coffee Lake
  • Core x 8
  • Thread x 8
  • 12MB SmartCache
  • Processor Graphics: Intel® UHD Graphics 630
  • Sockets: LGA 1151
Потрошувачка Кошничка
-
+
Меѓузбир
13,890.00 ден
Вкупно
13,890.00 ден
Продолжи со купување
1